ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τέσσερις στην άμυνα την Κυριακή η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς ντέρμπι διεξάγονται οι προπονήσεις στα Σπάτα, με τον Νίκο Κωστένογλου να ”θωρακίζει” την κιτρινόμαυρη εστία, παρατάσωντας 4 παίκτες αυτή την φορά στην άμυνα.

Στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, το 3-5-2 δεν αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, καθώς οι μπακ του Φερέιρα πίεζαν και ανέβαιναν προς τα μπροστά. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι παίκτες του Μαρτίνς, οδηγώντας (πιθανότατα) τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης στη λύση του 4-2-3-1.

Λογικά η ενδεκάδα που θα παραταχθεί θα είναι πανομοιότυπη με αυτή στο <<Γεώργιος Καμάρας>>.

Αναλυτικότερα, ο Τσιντώτας θα βρίσκεταικάτω από τα γκολπόστ, οι Βράνιες-Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, ο Χουλτ στα αριστερά και ο Παουλίνιο ή ο Μπακάκης στα δεξιά τους. Στον άξονα ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Λιβάγια. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Ολιβέιρα, και αν όλα πάνε καλά θα τον πλαισιώνουν οι Μάνταλος και Βέρντε απο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο, αναφορικά με την επιλογή του Νίκου Κωστένογλου, καθώς ”παίζουν δυνατά” ακόμα πολλές εναλλακτικές για την παράταξη της ομάδας.