Uncategorized

Αρχή πλέι οφ στον Πειραιά

Στα πλέι οφ της Volley Legue επιστρέφει η ανδρική ομάδα βόλει της ΑΕΚ μετά το 2013-14, αγωνιζόμενη ενάντια στον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντι (03/04, 17:00, ERTSPORTS HD). Στόχος της Ένωσης στο πρώτο προημιτελικό του ελληνικού πρωταθλήματος να παρουσιάσουν μια εμφάνιση ανάλογης με εκείνης στην κανονική διάρκεια, με μεγαλύτερη προσοχή στα τελειώματα των σετ.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” απαρτίζεται από τους: Χαραλαμπίδη, Σαλαφζούν, Παπαδόπουλο, Στοΐλοβιτς, Κανέλλο, Ιμπραχίμοφ, Γκαρά, Κρέτση, Τζιουμάκα, Λάππα, Μπουρκόφσκι, Σωνάκη.

Ο λίμπερο της ΑΕΚ, Δημήτρης Γκάρας, σε δηλώσεις του ανέφερε: “Παίζουμε με την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θελουμε να εμφανίσουμε ένα καλό σύνολο και ανταγωνιστικό, ώστε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε σε υψηλά ποσοστά την υποδοχή μας, ώστε να έχουμε αποτελεσματικό side out και να δώσουμε την προσοχή μας ειδικά στον διαγώνιο που “καθαρίζει” τις πιο δύσκολες μπάλες. Πιστεύω αν είμαστε κοντά στο σκορ θα βρεθούν οι ευκαιρίες για να καταφέρουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Τέλος, πρέπει να διασκεδάσουμε το παιχνίδι χωρίς πίεση και άγχος“.