Uncategorized

Πέφτει η “αυλαία” της κανονικής περιόδου στην Βέροια

Στην Βέροια θα ταξιδέψει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς αύριο (04/4, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φίλιππο στο ΔΑΚ Βικέλας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier Handball. Η Ένωση έρχεται από μια μεγαλειώδη πρόκριση στους “4” του Challange Cup, ωστόσο θέλει μόνο την νίκη για το κλείσιμο της κανονικής περιόδου.

Ο Νίκος Γραμματικός δεν υπολογίζει στους Celim Darsuland και Γαρύφαλλο Μπάγιο, επιλέγοντας στην αποστολή τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Νικολαϊδη, Rozsavolgyui, Συγγάρη, Balaz, Radulovic, Αλβανό, Jakobsen, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Αργυρού, Palevicius, Vrazalica.


Ο Θάνος Συγγάρης σε δηλώσεις του υποστήριξε: “Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και είναι αυτονόητο ότι θέλουμε να κλείσουμε με νίκη που θα συνοδευτεί από μια καλή εμφάνιση, κάτι το οποίο εξαρτάται από εμάς καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Προερχόμαστε από την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στη Dynamo Victor όπου είχαμε επίσης μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και αμέσως μετά να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα play off του πρωταθλήματος, αλλά και τους ημιτελικούς κόντρα στη Madeira“.