ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τετράδα στην άμυνα και τον κόσμο στο πλευρό της!

Η Ένωση φιλοξενεί σήμερα (19:30, kitenimerosi.gr, NovaSports 1) τον Βόλο και θέλει μόνο την νίκη για να μην απομακρυνθεί και άλλο από την κορυφή!

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα σε μια καλή ομάδα. Οι Κιτρινόμαυροι, όμως, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να αφήσουν πίσω τους τις δύο ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Λάρισα.

Η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει το σημερινό παιχνίδι αφού έπεται διακοπής δύο εβδομάδων και ο Βόλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου γνωρίζουν ότι πρέπει από το πρώτο λεπτό να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια. Παράλληλα σημαντική βοήθεια θα δώσει και η μαζική παρουσία των οπαδών της ομάδας στις κερκίδες.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει προετοιμαστεί για το σημερινό παιχνίδι ξέροντας πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπάρκα (τραυματίας) αλλά και στον Βράνιες τιμωρημένος).

Η επικρατέστερη 11αδα για το 4-2-3-1 είναι με: τον Τσιντώτα κάτω από την εστία. Μπακάκης και Χουλτ στα δύο άκρα της άμυνας και Οικονόμου Τσιγκρίνσκι στα στόπερ. Μπροστά τους θα αγωνιστούν ο Σιμόες με τον Γαλανό, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κρίστισιτς. Η επιθετική τετράδα είναι ολίγον γνωστή. Ο Μάνταλος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, ο Βέρντε στο δεξί και ο Λιβάγια πίσω από τον Ολιβέιρα!