ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεσες εξελίξεις στα μεταγραφικά!

Καταιγιστικές θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στα μεταγραφικά της Ένωσης. Ταξίδια στο εξωτερικό από τον Ίβιτς!

Ο Σέρβος τεχνικός  διευθυντής έχει πραγματοποιήσει ήδη ορισμένα ταξίδια σε συγκεκριμένους προορισμούς, όμως δεν περιορίζεται εκεί. Έχει προγραμματίσει να παρευρεθεί και σε άλλες χώρες με σκοπό να ξεκινήσει συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους.

Ο Ίλια δεν θέλει να χαθεί πολύτιμος χρόνος και σύμφωνα με το «Sportime», υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Δικέφαλος να κλείσει μία ή ακόμα και δύο παίκτες πριν την φυγή του 2019.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης έχει μεριμνήσει και για την χρονική περίοδο που θα είναι στην χώρα μας. Σε αυτό το διάστημα, ο Σέρβος θα είναι σε καθημερινή συζήτηση με το επιτελείο του για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Η δουλειά του Ίβιτς είναι πολύ προχωρημένη σε σχέση με τους προκατόχους του, αφού έχει ήδη εντοπίσει τους στόχους του. Τους έχει παρακολουθήσει και πλέον αναμένει το «ΟΚ» της διοίκησης για να προχωρήσει τις συζητήσεις και να τους εντάξει στην ομάδα!