ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Μόνο τη νίκη θέλει η Βασίλισσα!

Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει σήμερα (17:00, kitenimerosi.gr/ COSMOTESPORT 4) το μαχητικό Περιστέρι και θέλει να επιστρέψει στις εγχώριες νίκες!

Η Βασίλισσα με ανεβασμένη ψυχολογία αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ομάδα του Ηλία Ζούρου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Basket League μετά την ήττα στην Λήμνο.

Η Ένωση δεν έχει ξεκινήσει θετικά τις εγχώριες διοργανώσεις την φετινή χρονιά. Οι Κιτρινόμαυροι μετράνε δύο ήττες και μια νίκη και για αυτό θέλει να καταφέρει να κερδίσει.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Δικεφάλου υπολογίζει όλους τους παίκτες του. Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς είναι ο μόνος που θα απουσιάζει, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Από την άλλη ο Ηλίας Ζούρος αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα τραυματισμού. Πιο συγκεκριμένα δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Κίνγκσλεΐ Μόουζες.

Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει εμφατικά την φετινή χρονιά αφού μετράει το απόλυτο των νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα κέρδισε και την πρώτη αγωνιστική στο Basketball Champions League!