Uncategorized

Ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Φέργκιουσον του Ηρακλή!

Ρατσιστική επίθεση φαίνεται να δέχτηκε, Μπάιρον Φέργκιουνσον από οπαδούς του ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε το παιχνίδι στο Παλατάκι, για την Volley. 

Αναλυτικότερα, κατά την διάρκεια του πρώτου σετ, ο Φέργκιουνσον άρχισε… τα ¨γαλλικά” με την κερκίδα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όπως καταγγέλλουν από την ομάδα του “Γηραιού”, αυτό που έκανε έξαλλο τον παίχτη ήταν ένα ρατσιστικό σχόλιο που ακούστηκε. 

Ο παίκτης του Ηρακλή αντέδρασε έντονα όπως ήταν φυσικό και ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά.

Ο διαιτητής Θέμελης παρακολουθώντας όσα συνέβαιναν, αποφάσισε και έκρινε πως πρέπει να… τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον άσο του Ηρακλή επειδή απάντησε στο ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε!

Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι του Ηρακλή ζήτησαν να κάνουν ένσταση για τα ρατσιστικά συνθήματα, αλλά ο διαιτητής Θεμελής τους παρέπεμψε στο τέλος του ματς, κάτι που προκάλεσε ένταση.

Από την πλευρά του Ηρακλή επίσημα ενημέρωσαν πως «Θα στείλουμε το βίντεο του αγώνα στη Λίγκα, τη CEV και τη FIVB», ενώ στο πλαίσιο της καταγγελίας που υπάρχει, οι παίκτες του Ηρακλή αλλά και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ορφανός, προέβησαν σε ποσταρίσματα κατά του ρατσισμού.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Δυστυχώς για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρονια που είμαι στα γήπεδα του βόλλεϋ έζησα από κοντά ένα ρατσιστικό επεισόδιο και πραγματικά ένιωσα απίστευτη θλίψη μέσα μου»