ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαγωνισμός kitenimerosi.gr: Μπες στην κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας της “Βασίλισσας”

Το kitenimerosi.gr, στις 29 Ιουλίου έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και κληρώνει ένα εισιτήριο διαρκείας της Βασίλισσας για τους αναγνώστες του. 

Τον πρώτο χρόνο ζωής του, συμπλήρωσε φέτος τον Ιούλιο το kitenimerosi.gr και φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε έμπρακτα όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, που μας εχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που γίναμε ιστοσελίδα.Ετσι λοιπόν, το site μας κληρώνει για έναν τυχερό, σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ, ένα εισιτήριο διαρκείας για την σεζόν 2019-2020 για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της Βασίλισσας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον διαγωνισμό θα λάβουν μέρος όσοι 1) κάνουν like στην σελίδα μας στο Facebook, κάνουν σχόλιο στην ανάρτηση του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook και ΜΟΝΟ και κοινοποιήσουν το άρθρο.

2) Όσοι κάνουν follow τον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram, κάνουν like και σχόλιο με ταγκ 2 φίλους τους στην δημοσίευση του διαγωνισμού, που θα αναρτηθεί κι εκεί.

Σημαντικό: Εκείνοι, οι οποίοι θα εκπληρώσουν και τις δυο προϋποθέσεις διπλασιάζουν τις πιθανότητες τους!!!

Ο διαγωνισμός θα τελειώσει στις 14 Σεπτεμβρίου το βράδυ και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί την επομένη, με τον οποίο και θα επικοινωνήσουμε άμεσα.

* Το εισιτήριο διαρκείας αφορά τον τομέα 136 του Σταδίου
* Η κάρτα φιλάθλου αφορά τον φίλαθλο και μόνο.

Υ.Γ Οι διαγωνισμοί δεν σταματούν εδώ…

Ακολουθήστε και τα social media της Βασίλισσας στο Facebook και στο Instagram