Uncategorized

Ζιάβας:”Έχουμε διάθεση να φτάσουμε και στο Champions League”

Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα εν όψη των τελικών του πρωταθλήματος Futsal μίλησαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναικού!
Ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Ζιάβας ανέφερε πως θέλει η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαζί το εισιτήριο για τι Τσάμπιονς Λινγκ. 
Συγκεκριμένα: “Έχουμε ένα αίσθημα χαράς που είμαστε στους τελικούς. Είναι ένας κύκλος διετίας που συμπληρώνω στην ομάδα και καταφέραμε να διεκδικούμε το Πρωτάθλημα και μαζί με όλα τα παιδιά έχουμε μεγάλη διάθεση να καταφέρουμε τον μεγάλο μας στόχο(…).Όσοι είμαστε χρόνια στο χώρο και δουλεύουμε με αγάπη και όρεξη γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να βρεθείς σε μια μεγάλη ευρωπαϊκό διοργάνωση, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα κίνητρο και γι΄αυτό θα παλέψουμε ακόμα περισσότερο”.
Ενώ οΔημήτρης Θεοφίλου, αρχηγός και τερματοφύλακας της Ένωσης: “Είναι μεγάλη η χαρά που ειμαστε εδώ, καθώς είναι η πρώη φορά στην ιστορία μας που αγωνιζόμαστε στους τελικούς του Πρωταλήματος και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι. Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα”