Uncategorized

Η ΑΕΚ έδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της!

Οι παίκτες της ΑΕΚ προέβησαν σε μια κίνηση fair play προς τη πλευρά του ΠΑΟΚ και έτσι έδειξαν το μεγαλείο που διακρίνει αυτό τον σύλλογο για πολλοστή φορά. 

Η ομάδα χάνμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος και βρίσκεται πίσω στο σκορ με 17-18 στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου του ματς και πιέζει για την ανατροπή. 
Νωρίτερα στην αναμέτρηση και με την Ένωση να χάνει με 3 τέρματα οι διαιτητές έδωσαν την κατοχή στην ΑΕΚ σε μια αμφισβητούμενη φάση. Τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν δικαίως, καθώς η μπάλα είχε πέρασει εκτος αγωνιστικού χωρού από παίκτη των κιτρινόμαυρων. Αυτό το είχαν αντιληφθεί και οι άνθρωποι της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να δώσουν την κατοχή στους φιλοξενούμενους για να εκδηλώσουν επίθεση. 
Η ΑΕΚ σαν σύλλογος πρεσβεύει ένα σύνολο αξιών μεταξύ των οποίων είναι και η δικαιοσύνη. Έτσι, δε θα μπορούσαν οι άνθρωποι της από τη στιγμή που ήξεραν πως η μπάλα έπρεπε να περάσει στην κατοχή του αντιπάλου να μη προβούν σε αυτή την πράξη.