Uncategorized

Αμφίβολος ενόψει τελικού ο Λέο Μάτος

Ο Λέο Μάτος θα ακολουθήσει και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και από αύριο (8/5) θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Σαββάτου (11/5, 20:30) ξεκίνησε με προβλήματα στα άκρα της άμυνας. Το ράγισμα στη μύτη του Δημήτρη Γιαννούλη δεν αναμένεται να θέσει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο η κατάστασή του θα αξιολογηθεί και πάλι στη σημερινή προπόνηση.  
Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στην περίπτωση του Λέο Μάτος, που δεν ακολούθησε την αποστολή του Δικέφαλου στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο στον τελικό Κυπέλλου στο  ΟΑΚΑ.  
Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει θέσει το ιατρικό επιτελείο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που λογικά θα συμβεί και σήμερα. Από την Τετάρτη (8/5), ο Μάτος θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αυτή θα είναι η κρίσιμη ημέρα για τη συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.  
Πηγή: sport24.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});