Uncategorized

Τσαμούρης: “Εκτιμώ πως μου επιτέθηκε οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας”

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης στην κατάθεση του σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε υποστήριξε πως ήταν προμελετημένη και ότι ο δράστης ήταν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετικά με την επίθεση που του έγινε, δήλωσε: “Εκτιμώ πως αυτός που μου επιτέθηκε ήταν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο δράστης δεν μου είπε το παραμικρό, αλλά κατάλαβα ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη ενέργεια”.


Για το εαν τον παρακολουθούσε κάποιος: “Δεν αντιλήφθηκα οποιαδήποτε παρακολούθηση. Είμαι βέβαιος ότι οι δύο δράστες με περίμεναν έξω από το σπίτι μου”.

Για τα σενάρια περί ενέδρας επιβεβαιώνει το υλικό από την πορεία διαδρομής που ακολούθησε ο Πειραιώτης ρέφερι. Είναι σαφές πως οι δράστες γνώριζαν τον τόπο κατοικίας του Αλέξανδρου Τσαμούρη. Από εδώ και πέρα η υπόθεση είναι στα χέρια του επικεφαλής περί αθλητικών ζητημάτων του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος ενημερώθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ανθούλα Μπούμπα και τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πειραιά, Αντώνη Παπαματθαίου, ότι την δικογραφία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ.