Uncategorized

Επική ανατροπή για ΟΦΗ-“Ξέρανε” τον Πλατανιά στο 95′

Σε ένα ματς διαφήμιση με μοναδικό μελανό σημείο την διαιτησία Κομίνη, ο ΟΦΗ κατάφερε να σώσει την παρτίδα και την… κατηγορία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, κερδίζοντας 3-2 τον Πλατανιά.

Από την κόλαση… στο παράδεισο ο ΟΦΗ. Σε ένα ματς με “άγρια” ομορφιά, σε ότι αφορά τις διακυμάνσεις και τις συγκινήσεις που πρόσφερε, με μόνη παραφωνία τον διαιτητή Κομίνη, ο ΟΦΗ κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, επικρατώντας 3-2 του φοβερού Πλατανιά. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικότερα, ο Κομίνης έδωσε πέναλτι στους “Ηρακλιώτες” που μονό αυτός είδε με τον Χάιμε Βέρα να σημειώνει το 1-0 και τον Πλατανια να βρίσκει απάντηση στο 42ο λεπτό με τον Τσαμούρη. Ο Γιακουμάκης, έκανε το 2-1 στο 69ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση.Με τον ίδιο να παρασύρεται από την ένταση της στιγμής, ξεχνώντας πως είχε δεχτεί ήδη μία κίτρινη κάρτα και στον πανηγυρισμό του έβγαλε την μπλούζα με αποτέλεσμα να αφήσει τον ΟΦΗ με 10 παίχτες. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Παπανικολάου αλλά ο Νάμπι είχε διαφορετική άποψη χαρίζοντας την παραμονή του ΟΦΗ στην κατηγορία με μια “έξυπνη” εκτέλεση φάουλ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. 
Καλύτεροι σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι αλλά κάπου εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί η γνωστή ρήση ότι “μίλησε το βάρος της φανέλας” των γηπεδούχων.