Uncategorized

Μεγάλο μέρος από τα έσοδα του Champions League θα πάνε στο γήπεδο

Τουλάχιστον 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ από τα έσοδα του Champions League θα πάνε στη χρηματοδότηση του γηπέδου, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το αν μέρος των χρημάτων της φετινής κερδοφορίας θα πάνε στο γήπεδο και ποιο θα είναι αυτό το ποσό: «Τουλάχιστον 10 με 15 εκατομμύρια θα πάνε στο γήπεδο. Δεν είναι και πολλά (τα έσοδα του Champions League) γιατί ακούμε κάτι 30άρες. Μάξιμουμ να είναι 20 εκατομμύρια η κερδοφορία. Από αυτά λοιπόν, τα 15 θα πάνε για το γήπεδο».
Για τη διαχείριση των οπαδών έπειτα από τα όσα έγιναν φέτος: «Το κακό ξεκίνησε με το -3, τις κλειστές πόρτες και το παιχνίδι που χάσαμε με τον Ατρόμητο. Βασική προϋπόθεση στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία. Με αυτά και με τα άτυχα αποτελέσματα χάσαμε τον βηματισμό μας. Το ΟΑΚΑ δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Είναι χαοτικό. Στην Αγιά Σοφιά δεν θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Προσπαθούμε και με τους οργανωμένους να το διορθώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα το πετύχουμε και αυτό».
Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά του κόσμου με τις προσκλήσεις στον τελικό: «Όχι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν δώσαμε μόνο εμείς προσκλήσεις, δώσανε και από την ΕΠΟ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτήν την εικόνα. Όλοι είδατε ότι τουλάχιστον ο κόσμος της ΑΕΚ δεν δημιούργησε επεισόδια. Δεν είδα να κάνουν τίποτα και όταν έφυγαν από το γήπεδο. Άλλοι έκαναν τα επεισόδια. Η ΕΠΟ έδωσε στον ΠΑΟΚ τις προσκλήσεις. Πως είναι δυνατόν; Κάντε εσείς τα σχόλια…».
Για τις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και την Περιφέρεια: «Εγώ δεν θέλω να ανακατευτώ με τα πολιτικά, ούτε να ανακατέψω το κλαμπ. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θέλουμε έναν Δήμαρχο στη Νέα Φιλαδέφλεια που να μας αγαπάει και να θέλει να κάνει το γήπεδο η ΑΕΚ. Δεν κάνουμε πολιτικά παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});