Uncategorized

Σαν σήμερα: «Η Ελλάδα είναι στους τέσσερις αν είναι δυνατόν» (ΒΙΝΤΕΟ)



Σαν σήμερα, το 2004, Ο Ζινεντίν Ζιντάν και η παρέα του ξεκινούν τις διακοπές τους όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι του ”πειρατικού” βάζουν πλώρη προς τα ημιτελικά! 


Κανείς δεν το πίστευε μέχρι να το δει να πραγματοποιείται! Ο Ότο Ρεχάγκελ και οι παίκτες του είχαν κάνει ήδη την δική τους ευχάριστη έκπληξη στο Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας πετυχαίνοντας μια ηχηρή νίκη στους ομίλους απέναντι στη διοργανώτρια.

Σαν σήμερα 25/6 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τίθεται αντιμέτωπο με τη Γαλλία. Μια ομάδα που κατείχε παίκτες όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν ο Φαμπιάν Μπαρτέζ και πολλούς ακόμη. Ο Άγγελος Χαριστέας όμως έστειλε την Εθνική μας στα ημιτελικά με κεφαλιά, έπειτα από τρίπλα του Ζαγοράκη στον Λιζαραζού (που θα τη θυμάται για όλη του τη ζωή) και σέντρα που ήταν μισό γκολ.

Ο Χαριστέας είχε δηλώσει μετά το ματς πως : «Είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας μου»!

Οι ενδεκάδες:
Ελλάδα (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Δέλλας, Καψής, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Μπασινάς (84′ Τσιάρτας), Καραγκούνης, Χαριστέας, Νικολαΐδης (60′ Λάκης)

Γαλλία (Ζακ Σαντινί): Μπαρτέζ, Τουράμ, Λιζαραζού, Γκαλάς, Σιλβέστρ, Μακελελέ, Πιρές (79′ Ροτέν), Ντακούρ (71′ Βιλτόρ), Ζιντάν, Ανρί, Τρεζεγκέ (71′ Σαχά)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});