Uncategorized

ΕΓΓΥΗΣΗ το μέλλον της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια!

Ο ρόλος των “τριών” – Το εγγυημένο μέλλον της ΑΕΚ οφείλεται σε αυτούς  

Όλο και περισσότερα τμήματα αρχίζουν και βγάζουν…υγεία και προσφέρουν αυτό που χρειάζεται το φίλαθλο κοινό της Ένωσης. Η ισχυρή ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ και γενικότερα στην ερασιτεχνική οφείλεται σε τρεις ανθρώπους που αγαπάνε αποδεδειγμένα την ομάδα, δείχνοντας το με πράξεις, τρεις άνθρωποι με όρεξη και μεράκι με σκοπό να φτάσουν την ΑΕΚ όσο ψηλότερα μπορούνε. 
Δημήτρης Μελισσανίδης: Για τον “Τίγρη” όπως αποκαλείται δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος μαζί με τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο… της Σκεπαστής! Η ΑΕΚ με αυτόν στο “τιμόνι” πρωτοτύπησε σε Ελλάδα και Ευρώπη παίζοντας μάλιστα την δεκαετία του ’92-’93 το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Όσο αφορά το τώρα… ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που πήρε την ΑΕΚ… από το χεράκι όταν έπεσε στις κατώτερες κατηγορίες και όχι μόνο την οδήγησε στα μεγάλα σαλόνια αλλά κατέκτησε και δυο τίτλους. Ένα κύπελλο με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο απέναντι στον Ολυμπιακό και ένα πρωτάθλημα. Κατάφερε να κάνει πράξη το “όνειρο” του κάθε οπαδού και μη της ΑΕΚ, φτιάχνοντας το γήπεδο μετά από τόσο ταλαιπωρία που υπήρξε εδώ και χρόνια. Στην Ευρώπη κατάφερε να κάνει εξίσου καλή πορεία στο Europa League ενώ κατόρθωσε να μπει μετά από πολλά χρόνια στους ομίλους του Champion League. Το μέλλον όπως προμηνύεται αναμένεται συναρπαστικό. 
Μάκης Αγγελόπουλος: Ο “Μάκαρος” όπως αποκαλείται από τους φίλους της ΑΕΚ ανέλαβε την ομάδα το 2014 όταν και κατάφερε να ανέβει μετά από πολλά χρόνια απουσίας στην μεγάλη κατηγορία. Ο ίδιος έδειξε διάθεση να στηρίξει το τμήμα από την αρχή κάτι που κατανόησε ο κόσμος και ήταν στο πλευρό του. Τα επόμενα χρόνια η Βασίλισσα έκανε μια σταθερή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αποκορύφωμα ήρθε στις 17 Φεβρουαρίου του 2018 όταν η ΑΕΚ κέρδισε στην Κρήτη τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το κύπελλο ενώ νωρίτερα είχε καταφέρει να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό. Όμως δεν τελείωσε εκεί, λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου η Βασίλισσα επιστρέφει στον Ευρωπαϊκό της θρόνο ξανά μετά την επικράτηση απέναντι στην Μονάκο στο…κατακίτρινο τότε ΟΑΚΑ. Η Βασίλισσα κατάφερε να γίνει και Παγκόσμια αφού έκανε γνωστό το όνομά της στην Βραζιλία μετά την κατάκτηση το Διηπειρωτικόυ τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Μάκης Αγγελόπουλος εκτός από τα αγωνιστικά προσφέρει και νέο γήπεδο στην Βασίλισσα αυτό στα Νέα Λιόσια ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν δίστασε να ξοδέψει μεγάλα ποσά χρημάτων για να φέρει παίκτες εγνωσμένης αξίας (Μπονσού, Ίνγκλις, Χέρστον, Γουιλμπέκιν, Θίοντορ, Ρος, Ματσιούλις κ.α ).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σταμάτης Παπασταμάτης: Ανέλαβε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ τα τελευταία 2-3 χρόνια μετά την προτροπή του Δημήτρη Μελισσάνιδη. Ένας άνθρωπος με όρεξη και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει να φτάσει στην κορυφή. Η πρώτη ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ ήταν επιτυχημένη καθώς οι ΜΑΓΚΕΣ έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης αλλά απέτυχαν να το κατακτήσουν. Την δεύτερη χρονιά αποκλείστηκαν στα ημιτελικά κάνοντας πάλι μια αξιόλογη πορεία. Τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ κατάφερε να φτάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο δύο συνεχόμενες χρονιές. Αυτό πείσμωσε τον Κ. Παπασταμάτη που όχι δεν το έβαλε κάτω αλλά δεν δίστασε να βάλει βαθιά… το χέρι στην τσέπη για να φέρει τον ακριβότερο τερματοφύλακα αλλά και παίκτη που ήρθε ποτέ για τα ελληνικά δεδομένα, τον Ισπανό Φλόριντο αλλά και τον καλύτερο αριστερό εξτρεμ Χρήστο Κεδέρη. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης βρίσκεται σε συζητήσεις και για κλειστό γήπεδο αποκλειστικά της ΑΕΚ. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και στήριξη γιατί με τέτοιο μεράκι και δουλειά οι τίτλοι δεν θα αρχίσουν να έρθουν.