ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Να συνεχιστεί το ΣΕΡΙ

Το διήμερο του Champions league πέρασε με επιτυχία, αφού από τις 7 προβλέψεις μας, πέρασαν οι 5. Ντόρτμουντ και Σαχτάρ μόνο , δεν μας δικαίωσαν.
Τώρα σειρά έχουν τα εγχώρια πρωταθλήματα και πρώτη μας στάση αποτελεί το νησί και συγκεκριμένα η κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.”Οι κόκκινοι διάβολοι” υποδέχονται την σκληροτράχυλη Γουλβς που έχει ξεκινήσει καλά, έχοντας μάλιστε στερήσει και τρίποντο από τους συμπολίτες της Γιουνάιτετ(Γουλβς-Μ.Σίτι 1-1).Οι ”λύκοι” προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Γουέστ Χαμ εκτός έδρας και Μπέρνλι εντός, με σκορ 1-0 και στα δύο. Είναι δυνατή ομάδα,ωστόσο εκτιμώ πως το σερί των τριών νικών των ”μπέμπηδων”(με Μπέρνλι,Γουότφορντ,Γιούνγκ Μπόις) θα συνεχιστεί.Ύστερα από τρία παιχνίδια εκτός έδρας, η ομάδα του Ζοσέ,όπως και ο ίδιος, θα θελήσουν να κάνουν μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους.Έχουν την ποιότητα να το κάνουν έστω και με την απουσία των Ράσφορντ και Μάτιτς.
Επόμενος αγώνας που έχω επιλέξει είναι αυτός της Λιντς κόντρα στην Μπέρμιγχαμ.Οι γηπεδούχοι όντας αήττητοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ με 18 βαθμούς. Οι αντίπαλοι τους μόλις στην 20η με 6 βαθμούς προερχόμενη από δύο ισοπαλίες. Στο Έλαντ Ρόουντ η ομάδα του Μπιέλσα παίρνει αυτό που θέλει και αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι προϋοποθέσεις για μια ευκόλη νίκη.
Παραμένουμε στην Τσάμπιονσιπ και πηγαίνουμε στo BET365 STADIUM όπου η Στόουκ φιλοξενεί την Μπλάκμπερν. Οι γηπεδούχοι απέσπασαν το τρίποντο από την Σουόνσι και στοχεύουν στο να ξεκινήσουν ένα δυνατό σερί επιτυχιών. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις έναν βαθμό στα τελευταία 3 παιχνίδια τους και προβληματίζουν με την αμυντική τους λειτουργία.Ο άσσος που βρίσκεται στον διπλασιασμό αξίζει.
Τελευταί επιλογή μας αποτελεί το παιχνίδι της Χόνφεχάιμ με την Ντόρτμουντ.Το ζευγάρι αυτό προσφέρει θέαμα τις περισσότερες φορές ,αφού μετράει 16 από τις 20 αναμετρήσεις G/G. Από θετικά αποτελέσματα προέρχονται στην Ευρώπη και οι δύο. Οι γηπεδούχοι απο το 2-2 στην δύσκολη έδρα της Σαχτάρ και οι Βεστφαλοί από την νίκη στην έδρας της Κλάμπ Μπριζ.Όχι τόσο δυνατές άμυνες αλλά και το  παιχνίδι με επιθετική φιλοσοφία, που έχουν υιοθετήσει, οδηγούν στα γκολ εκατέρωθεν.

ΣΗΜΕΙΑ: Μ.Γιουνάιτετ – Γούλβς 1 1.60(ΒΕΤ365) Λιντς – Μπέρμιγχαμ 1 1.85 (ΒΕΤ365) Στόουκ Σίτι – Μπλάκμπερν 1 2.05(ΒΕΤ365) Χόνφεχάιμ-Ντόρτμουντ G/G 1.45(BET365)