ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Τα βλέμματα στη Μαδρίτη για το «El Clasico»

Τεράστιο ντέρμπι διεξάγεται στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 11η αγωνιστική της La Liga (26/10 22:00).

Ντέρμπι «El Clasico» έχουμε σήμερα στην Ισπανία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται στο «Μπερναμπέου» την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες κοντράρονται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και βρίσκονται αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση.

Από τη μία η ομάδα του Αντσελότι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Θέλτα με 2-1, ενώ μεσοβδόμαδα ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 με το οποίο έχανε στο ημίχρονο από τη Ντόρτμουντ, “σκορπώντας” τους Γερμανούς στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας πέντε τέρματα για το εμφατικό 5-2.

Από την άλλη οι “μπλαουγκράνα” διανύουν εξαιρετική περίοδο, προέρχονται από την εμφατική εντός έδρας νίκη με 5-1 επί της Σεβίλλης, ενώ αγωνίστηκαν κι αυτοί μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας 4 γκολ στην εντός έδρας νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (4-1).

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Κουρτουά και Ροντρίγκο, οι οποίοι συμπληρώνουν το απουσιολόγιο μαζί με τους Αλάμπα και Καρβαχάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει τις γνωστές απουσίες των Τερ Στέγκεν, Τόρρες, Αραούχο, Κρίστενσεν και Μπερνάλ.