ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις νίκες στις “κιτρινόμαυρες” Σέρρες θέλει η ΑΕΚ

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η ΑΕΚ όπου αγωνίζεται με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (26/10 20:00).

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και ταξίδεψε στις Σέρρες πάνοπλη για να το καταφέρει. Στο πλάι της θα βρίσκονται και οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια που δόθηκαν και θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για να φύγει με το “διπλό” από τις Σέρρες, σε ένα γήπεδο όπου η ΑΕΚ την περσινή χρονιά στραβοπάτησε. Ο Αργεντίνος προπονητής έχει πολλές επιλογές για κάθε θέση και μένει να φανεί αν κρατήσει το ίδιο σχήμα με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου η Ένωση ξεκίνησε με σχήμα 4-4-2 και με τους Πιερό και Γκαρσία να είναι μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Στην τετράδα της άμυνας ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές, με τους Οντουμπάτζο και Κάλενς να διεκδικούν φανέλα βασικού, στο κέντρο ο υγιής Πινέδα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, ενώ μένει να φανεί ποιος από τους Σιμάνσκι και Γιόνσον θα είναι στη βασική ενδεκάδα, αλλά και αν θα ξεκινήσει δίπλα τους ο Περέιρα. Από εκεί και πέρα, ο γνωστός “πονοκέφαλος” για τον Αλμέιδα, καθώς έχει πολλές επιλογές για τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Αριστερά αναμένεται να ξεκινήσει ο Ελίασον, ο οποίος είναι πλέον 100% υγιής, αριστερά η Κοϊτά μοιάζει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των Λαμέλα, Μαρσιάλ, Τσούμπερ, Πιερό, Γκαρσία Λιούμπισιτς για να συμπληρώσουν την αρχική ενδεκάδα.

Να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ έχει μία δύσκολη τριάδα αγώνων να φέρει εις πέρας, καθώς μετά τις Σέρρες υποδέχεται τον Άρη για το κύπελλο την Τετάρτη (30/10),  ενώ την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.