SUPERLEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ

Σαββίδης για Ηλιόπουλο: «Ας του δώσουμε χρόνο να μάθει την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του»

Με ειρωνικό τρόπο τοποθετήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στη δήλωση που έκανε ο Μάριος Ηλιόπουλος για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε σε τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να συζητήσουν τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αρχικά στήριξε τον προπονητή της ομάδας του, λέγοντας: «Κανένας αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να υποδεικνύει τη συμπεριφορά του».

Στη συνέχεια ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προβούν σε καταγγελία για την αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας, που ξεκινά από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει στους ανθρώπους της ομάδας του.

Όσον αφορά τον Μάριο Ηλιόπουλο, αρχικά ζήτησε να τηρηθεί ο απαρέγκλιτος κανόνςα και να μην απαντούν σε ιδιοκτήτες ομάδων, ενώ απάντησε σχετικά με τη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ: ««είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του» και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.

Καταλήγοντας, ανέφερε: «βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».