AEK B'

Έφτασε τα 4 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ Β’ ο Σόσα

Το τέταρτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ Β’ πέτυχε κόντρα στην Καλαμάτα ο Σόσα.

Η ΑΕΚ Β’ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Καλαμάτα για την 4η αγωνιστική της SL2, με τον Έλιαν Σόσα να σκοράρει ξανά για την Ένωση. Ο 21χρονος Αργεντινός εξτρέμ, πέτυχε το 4ο του γκολ με τον δικέφαλο στο στήθος και είναι από τους παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίσει στη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Την αρχή έκανε στην πρώτη αγωνιστική, όταν και πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του κόντρα στην Παναχαϊκή εκτός έδρας, ενώ σκόραρε δις στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, με την ομάδα του Νίκου Κούστα να χάνει με 4-2.

Ο Αργεντίνος παίκτης έχει ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι από την Μπόκα Τζούνιορς, όπου και αγωνιζόταν στην ομάδα νέων και φημολογείται ότι υπέγραψε συμβόλαιο πολυετές συμβόλαιο με την Ένωση. Φαίνεται πως στο στρατόπεδο της ΑΕΚ βρήκαν “λαβράκι” στο πρόσωπο του νεαρού παίκτη, ο οποίος αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ενδέχεται να “χτυπήσει την πόρτα” της πρώτης ομάδας.

Να τονίσουμε πώς η άφιξη του Σόσα στην ΑΕΚ είχε τις ευλογίες του Ματίας Αλμέιδα, με το πρότζεκτ των κιτρινόμαυρων να λέει πως δουλεύουν προκειμένου ο νεαρός εξτρέμ να κάνει το μεγάλο άλμα.