ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος!

Μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, η Ένωση κατέχει δύο πολύ σημαντικές πρωτιές, εκτός από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, ωστόσο δεν είναι η μόνη κορυφή την οποία κατέχει. Οι κιτρινόμαυροι μετά τις πρώτες έξι στροφές του πρωταθλήματος έχουν την καλύτερη επίθεση (μαζί με τον ΠΑΟΚ) και την καλύτερη άμυνα.

Αρχικά η Ένωση έχει πετύχει 11 γκολ σε 6 παιχνίδια, κατέχοντας με τον ΠΑΟΚ τις καλύτερες επιθέσεις, ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 10, ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος με 9, ενώ πιο μακριά είναι ο Παναθηναϊκός που έχει πετύχει μόλις 6.

Επιπλέον η ΑΕΚ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Ο Θωμάς Στρακόσια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, αυτό κόντρα στην Λαμία στην εντός έδρας ισοπαλία, ενώ στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια έχει κρατήσει το 0. Κάτω από τους κιτρινόμαυρους βρίσκεται ο Ολυμπιακός με 3 γκολ κατά, ενώ ακολουθούν ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός και Καλλιθέα με 5 γκολ κατά.