ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν μένει Ίντερ ο Χοακίν Κορέα!

Σε αδιέξοδο ο Χοακίν Κορέα σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία,με την μόνη πολυ ζεστή ομάδα για την απόκτησή του να παραμένει η ΑΕΚ!

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι είναι ο Χοακίν Κορέα σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία,με την μοναδική ομάδα που έχει δείξει έντονη διάθεση να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν αρκετές δυσκολίες.Οι υπόλοιπες επιλογές του 29χρονου δεν φαίνεται ότι έχουν την ίδια διάθεση για να προχωρήσουν.

Ενω την ίδια ώρα η διοίκηση της Ίντερ,δεν προτίθεται να εξετάσει τον Κορέα ξανά,παρά την καλή του εμφάνιση και το γκολ του στο φιλικό με τη Λουγκάνο.Ο επιθετικός βρίσκεται στην έξοδο και παραμένει στην ίδια θέση.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να ενδιαφέρεται πολυ δυνατά για τον Αργεντινό και θα έκανε τα πάντα για αυτόν.Ο μισθός του Κορέα είναι απρόσιτος για την ελληνική ομάδα, για αυτό και δεν υπάρχει ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι μόνες διαθέσιμες αγορές προέρχονται από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, ακόμα κι αν κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει ακόμη.Οι έρευνες του ατζέντη Λούτσι, με τη Σεβίλλη και τη Λάτσιο, δεν έχουν προχωρήσει.Με την Ίντερ να θέλει να λάβει, οκτώ εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του!