ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπαθεί το «μπαμ» με Ταλιαφίκο η ΑΕΚ – Πρόταση στη Λιόν για τον παίκτη

Η «Ένωση» θέλει να ταράξει ξανά τα νερά, αυτή τη φορά στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα καθώς κοιτάζει έναν πρωταθλητή κόσμου και Αμερικής!

Η ΑΕΚ προσπαθεί να καλύψει κάθε πιθανό κενό ώστε ο Ματίας Αλμέιδα να έχει όλα τα εφόδια με την έναρξη της σεζόν. Εκτός από τους πολλούς παίκτες για τις θέσεις της επίθεσης που αποκτάει η «Ένωση», γνωρίζει πως πρέπει να ρίξει το βάρος και στην άμυνα που είναι εξίσου ή και περισσότερο σημαντική.

Μια θέση που επιβάλλεται να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, είναι του αριστερού οπισθοφύλακα. Εκεί, μέχρι πριν λίγο καιρό, προσπαθούσαν στην ΑΕΚ να αποκτήσουν το Δημήτρη Γιαννούλη. Ο ίδιος ζητούσε συνέχεια χρόνο και στο σύλλογο, ορθά, αποφάσισαν να ασχοληθούν με κάτι πιο εφικτό.

Το νέο όνομα που, σύμφωνα με πληροφορίες του Kitenimerosi.gr, απασχολεί έντονα τους «Κιτρινόμαυρους» είναι ο Νικολάς Ταλιαφίκο. Στο πρώτο άκουσμα άπαντες θεωρούμε πως είναι σχεδόν αδύνατο να πειστεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στη χώρα μας. Ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο στη Γαλλική Λιόν. Εκεί που πλέον έχει χάσει τη θέση του βασικού και δεν αγωνίζεται με τη συχνότητα που ο ίδιος θα ήθελε. Οδεύει στα 31 του έτη και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ.

Γνωρίζοντάς το αυτό, η Ελληνική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kitenimerosi.gr , στην ομάδα της Γαλλίας. Αποτελεί σίγουρα μια πολύ δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή αλλά σε καμία περίπτωση αδύνατη.