ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις με Στρακόσα- Τα έχει βρει με τον παίκτη η ΑΕΚ

Όλα δείχνουν πως υπάρχει χώρος για θετική εξέλιξη στις προσπάθειες της «Ένωσης» να αποκτήσει το διεθνή Αλβανό πορτιέρο!

Η ΑΕΚ αποφάσισε να «παρκάρει» στα πιτς τους δύο τερματοφύλακές της. Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης, βασικό δίδυμο τα τελευταία δύο χρόνια, ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα και ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η «Ένωση» βρίσκεται στην αναζήτηση λοιπόν δύο τερματοφυλάκων. Τα ονόματα που ακούγονται είναι συγκεκριμένα με αυτό που ξεχωρίζει να είναι του Θωμά Στρακόσα. Πρόσφατα τον είδαμε στο Euro 2024 να… τραβάει τα βλέμματα στα γήπεδα της Γερμανίας λόγω των επιδόσεών του.

Ο ίδιος από εχθές βρίσκεται στην Ελλάδα όπου διατηρεί και σπίτι. Οι φήμες λοιπόν «φούντωσαν». Όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη ενώ εμπόδιο αποτελεί μόνο η ομάδα της Μπρέντφορντ. Θυμίζουμε πως ο Αλβανός τερματοφύλακας ανήκει στους Άγγλους.

Το ποσό που ζητάει η ομάδα που ανήκει ο Θωμάς Στρακόσα δε το γνωρίζουμε ακριβώς αλλά οι πληροφορίες θέλουν να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και ίσως λίγο περισσότερο. Ένα νούμερο διόλου απαγορευτικό για την ΑΕΚ, ειδικά όταν συζητάμε για μια τόσο ποιοτική επιλογή. Μένει να δούμε άμεσα τι τροπή θα πάρει η υπόθεση.