ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Ντεπορτίβο Κάλι για τον Κόρδοβα» (VIDEO)

Η ΑΕΚ έκανε πρόταση, σύμφωνα με δημοσίευμα για την απόκτηση του 21χρονου  Κολομβιανού εξτρέμ.

Μία αρκετά «ψαγμένη» μεταγραφή με τον 21χρονο Χουάν Χοσέ Κόρδοβα της Ντεπορτίβο Κάλι φέρεται να θέλει να ενεργοποιήσει η «Ένωση». Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Μαριάνο Όλσεν, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ στην Ντεπορτίβο Κάλι για την αγορά του 80% των δικαιωμάτων του Κολομβιανού ταλαντούχου ακραίου, υποστηρίζοντας όμως ότι αυτή απορρίφθηκε.

Μπορεί η πρώτη πρόταση να απορρίφθηκε ωστόσο όλα είναι ανοιχτά, χωρίς να γίνεται αναφορά σε ενδεχόμενη επαναφορά της ΑΕΚ στην υπόθεση και τι θα γίνει από εκεί πέρα. Ο Χουάν Χοσέ Κόρδοβα είναι 21 ετών, με ύψος 1.70 μ., παίζει ως ακραίος επιθετικός και στις δυο πλευρές και έχει ως καλό του πόδι το αριστερό. Έχει γεννηθεί στην Κολομβία, είναι διεθνής με την Κ20 της πατρίδας του και τη φετινή σεζόν συμμετείχε σε 19 αγώνες έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Ντεπορτίβο Κάλι τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, ήτοι το 2025, και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια και αν ο «Δικέφαλος» θα επανέλθει καθώς ο Κόρδοβα δείχνει μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, που μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον αλλά και στο παρόν.

Το δημοσίευμα για τον Κόρδοβα:

 

Δείτε τον παίκτη να αγωνίζεται: