ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα μπίρα αφιερωμένη στον Αλμέιδα με ονομασία «Ματίας»!

Τρεις φίλοι της «Ένωσης» βρήκαν έναν παράξενο αλλά και συνάμα πανέμορφο τρόπο να δείξουν την αγάπη τους στο πρόσωπο του Πελάδο!

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Είμαστε υπερήφανοι να παρουσιάσουμε την Matias Craft Beer, ένα προϊόν που είναι αποτέλεσμα του πάθους τριών Ενωσιτών, που αποφάσισαν να μετατρέψουν την αγάπη τους για την μπύρα και την ΑΕΚ σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

Η Πηγή Έμπνευσης:

Το όνομα Matias αντλεί την έμπνευσή του από τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και οχι μόνο, τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Χεσούς Αλμέιδα. Η αφοσίωσή του στην ομάδα του και η αγάπη του για το αθλητικό πνεύμα αντικατοπτρίζεται στην αυθεντικότητα και την ποιότητα της Matias Craft Beer.

Η Εμπειρία της Γεύσης:

Η Matias Craft Beer είναι μια φρέσκια και αφιλτράριστη μπύρα που διαθέτει μια πλούσια γεύση που ενθουσιάζει τους λάτρεις της μπύρας. Η διαφοροποιημένη της γεύση και η προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστούν την Matias μια επιλογή που ξεχωρίζει στον χώρο της ζυθοποιίας.

Διαθέσιμες Εκδόσεις:

Η Matias Craft Beer είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: Pilsner και Lager. Κάθε μια από αυτές τις ποικιλίες προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης, ενώ διατηρεί την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την Matias Craft Beer.

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Matias Craft Beer, όπου η ποιότητα, η γεύση και το πάθος συναντιούνται για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία μπύρας. Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία μπύρας που προσφέρει η Matias Craft Beer, και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει με κάθε γουλιά!

Που θα μας βρείτε

Θα μας βρείτε στα καταστήματα: Νεα Βυζαντινή Γωνια, Λεωφ. Δεκελείας 142, Νεα Φιλαδέλφεια και στο JOGA CAFE, Σμυρνης 51, Νέα Φιλαδέλφεια, Ακολουθηστε μας στο Instagram: matiascraftbeer

Τηλ. επικοινωνίας: 698 2344534