SUPERLEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Δε σεβάστηκε τον παίκτη του και τη Λαμία ο Βόκολος και βλέπει την έξοδο!

Ο Έλληνας τεχνικός, «έδωσε» τον ποδοσφαιριστή του εχθές στη Συνέντευξη Τύπου, κάτι που φαίνεται πως θα του στερήσει τη θέση του!

Η ΑΕΚ από τον Ιανουάριο ενδιαφέρθηκε για έναν ποδοσφαιριστή που θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, το Σωτήρη Τσιλούλη. Κινήθηκε όπως κινούνται όλες οι ομάδες ανά υφήλιο. Προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή νόμιμα, υπήρξε προφορική συμφωνία και μετά ενημέρωσε και την ομάδα όπως όφειλε.

Ο παίκτης ενημέρωσε τον προπονητή του ώστε να μην υπάρξει καμία υποψία θελημένης κακής απόδοσης κόντρα στην ομάδα που, όπως φαίνεται, θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι. Αυτός έκρινε πως δεν πρέπει να αγωνιστεί και τον άφησε εκτός αποστολής. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Μετέπειτα, πικραμένος από την εύκολη ήττα της ομάδας του και σε συνδυασμό με τα «πράσινα» αισθήματά του, ο πρώην υπάλληλος του Ιωάννη Αλαφούζου, αποφάσισε να «δώσει» τον ποδοσφαιριστή του βγάζοντας στη φόρα τη συνεργασία τους.

Φαίνεται πως η πράξη αυτή δεν άρεσε σε κανέναν φυσιολογικό επαγγελματία στη διοίκηση της Λαμίας. Οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα θέλουν το Λεωνίδα Βόκολο να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου και την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Λαμίας.