ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Οι πιθανότητες είναι ακόμη με το μέρος της για την απόκτηση του Λιούμπισιτς

Πολλά γράφονται και λέγονται για την περίπτωση του Αυστριακού χαφ. Το Kitenimerosi.gr σας παραθέτει τις δικές του πληροφορίες και αναμένει για την…αυριανή!

Η ΑΕΚ τήρησε άκρα μυστικότητα αλλά δούλευε για αρκετές ημέρες την περίπτωση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής, με ποιότητα, φοβερά στοιχεία και σε καλή ηλικία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Ματίας Αλμέιδα, ακόμη κι ας μη σκόπευε να φέρει κάποιο χαφ, μόλις άκουσε για την περίπτωση του Αυστριακού έδωσε το «πράσινο» φως κατευθείαν.

Η περίπτωσή του βέβαια έχει μετατραπεί σε ένα σίριαλ όλο ανατροπές. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για όσους αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις αλλά πρέπει να γίνει αντιληπτό πως τα δεδομένα αλλάζουν και γι΄ αυτό υπάρχουν και αντιφάσεις σε όσα γράφονται. Το «ευτύχημα» της όλης υπόθεσης είναι πως ό,τι και να συμβεί, θα συμβεί έως αύριο στην προκαθορισμένη ώρα λήξης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για μη «ελεύθερους» ποδοσφαιριστές.

Χρονικά, η ΑΕΚ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα είχαν συμφωνήσει σε όλα. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την άλλη είχε κάποιες ενστάσεις για το ποσό που θα λάμβανε αλλά όλα έδειχναν πως θα βρισκόταν η «χρυσή τομή». Εδώ εμπλέκονται όμως και οι οργανωμένοι οπαδοί του Κροατικού συλλόγου που είναι πιο ενεργοί στις αποφάσεις του από ό,τι οι οργανωμένοι σε άλλες ομάδες. Σε αυτήν τη φάση λοιπόν «κυκλοφόρησε», όχι άδικα, πως χαλάει η μεταγραφή.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, όπως διαβάσατε και σε άλλες ιστοσελίδες, έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα να φορέσει τα «Κιτρινόμαυρα» και να μετακομίσει στην Αθήνα. Ένας παράγοντας που μόνο υπέρ της «Ένωσης» μπορεί να λειτουργήσει. Οι πληροφορίες του Kitenimerosi.gr θέλουν την Ελληνική ομάδα να έχει τις πιθανότητες ακόμη με το μέρος της ώστε να καταφέρει να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο ποδοσφαιριστής να ανακοινωθεί και να έρθει στα μέρη μας.

Σίγουρα χρειάζεται υπομονή την Τετάρτη και σωστούς χειρισμούς της ΑΕΚ. Από την άλλη, αφού ο παίκτης πιέζει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αυτό πιθανότατα θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα έχουμε τη μεταγραφή. Οι πληροφορίες του Kitenimerosi.gr λοιπόν, συνοψίζοντας, λένε πως ακόμη υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μια μετακίνηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ και μένει να δούμε αν αυτό θα επιβεβαιωθεί αύριο και ο «Δικέφαλος» θα ενισχυθεί σημαντικά στην ήδη δυνατή μεσαία γραμμή του.