SUPERLEAGUE, ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αμυντικοί οι καινούργιοι…επιθετικοί!

Η ΑΕΚ με ευκολία νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-0

Η ΑΕΚ χρειαζόταν μια «άνετη» νίκη στην έδρα της και το πέτυχε!

Η «Ένωση» νίκησε τον Παναιτωλικό στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής και κλείνει την βραδιά ευχάριστα

Οι τρεις αμυντικοί της ΑΕΚ, ο Βίντα, ο Ρότα και ο Μουκουντί έδωσαν την λύση στην ομάδα κάνοντας το 3-0

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και απο την αρχή ξεχώρισε. Ο Νίκλας Ελίασον έδωσε τις λύσεις στους «κιτρινόμαυρους» όχι μια, αλλά δύο φορές! Με την εκρηκτική του παρουσία και τις σέντρες που έγιναν αποδεκτές απο Βίντα και Ρότα έγινε το 3-0 για την ΑΕΚαρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Πέτρος Μάνταλος έπαιξε πολύ καταλυτικό ρόλο στην νίκη της ομάδας του με τις στοχευμένες επιλογές στις πάσες.

Τελικά η «Ένωση» μετά απο πολλές ευκαιρίες με τον Σέρχιο Αραούχο και την βοήθεια του Πέτρου Μάνταλου, στο 34′ με στατική φάση απο σέντρα του Ελίασον ο Βίντα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με φοβερή κεφαλιά έκανε το 1-0. Πριν προλάβουν να πανηγυρίσουν το πρώτο γκολ οι 30.000 Ενωσίτες, ήρθε και το 2-0 με τον πρωταγωνιστή Ελίασον να συνεργάζεται φοβερά με τον Πισάρο και να πασάρει στον Ρότα για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα! Αυτό ήταν και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ με την ίδια δυναμική και οι κινήσεις «ματ» Αλμέιδα την βοήθησαν στο να συνεχίσει τις φοβερές τις ενέργειες και στο τέλος να πάρει το παιχνίδι με 3-0 στο 89′ μετά απο κοντινή προσπάθεια του Μουκουντί μετά απο εκτέλεση κόρνερ. Κάπως έτσι λοιπόν η ΑΕΚαρα καληνύχτισε τους φιλάθλους της με μια νίκη που χρειαζόταν πολύ!