EUROPA LEAGUE, ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚΑΡΑ-ΔΕΟΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Το έκανε το θαύμα της η ΑΕΚάρα, πήρε το διπλό μέσα στο Φάλμερ Στέιντιουμ!

Σήμερα η ΑΕΚάρα απέδειξε σε όλους όσους την αμφισβήτησαν την αξία της. Όλοι συνέβαλαν σε αυτήν την ιστορική νίκη για την ομάδα μας και πάνω απο όλα η ομάδα που πίστεψε στις δυνατότητες της.

Ό,τι ακούστηκε για τον Μήτογλου, τον Σιντιμπέ και όλους τους υπόλοιπους αποδείχθηκε πως είναι προϊόν άγνοιας και προέρχονται απο «προπονητές πληκτρολογίου».

Στο 11′ λεπτό η ΑΕΚ προηγήθηκε με το φανταστικό γκολ του Σιντιμπέ και έγινε το 0-1 για την «Ένωση», όμως τους το χάλασε το πέναλτι που δόθηκε στον Ζοάο Πέδρο μετά απο μαρκάρισμα του Χατζισαφί στον ίδιο.

Ξαφνικά, έρχεται μια εκτέλεση φάουλ και ο Γκατσίνοβιτς δίνει το 1-2 στην ΑΕΚ και επικρατεί κιτρινόμαυρη τρέλα στην Αγγλία!

Κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο φτάνει στο τέλος του και η ΑΕΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στην νίκη. Στο μεταξύ, η ΑΕΚ με ένταση και πολλές ευκαιρίες έχει την δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι πρωταγωνιστές, όμως στο 67′ με μία λάθος κίνηση του Σιμάνσκι στην μικρή περιοχή η Μπράιτον ισοφαρίζει στην έδρα της κάνοντας το 2-2.

Μετά απο πολλές αλλαγές, κίτρινες κάρτες και φάουλ δημιουργήματα του Εσθονού διαιτητή, η ΑΕΚάρα κάνει το 2-3 με τον Εζεκιέλ Πόνσε μετά την φανταστική πάσα του Ελίασον ξεσηκώνοντας τους 1.529 «Ενωσίτες» !

Συμπέρασμα αγώνα: Πάντα πίστη στον φοβερό Ματίας Αλμέιδα και την ομαδάρα μας… Ποτέ υποτίμηση!

Συγχαρητήρια ΑΕΚάρα!