SUPERLEAGUE, ΑΕΚ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Αλμέιδα έχουμε εμπιστοσύνη!

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα είναι εδώ και θα το αποδείξει!

Ο Ματίας και η αγέλη του σήμερα έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι, που με την δική μας στήριξη και πίστη στον εαυτό της η ΑΕΚάρα θα καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς στο σπίτι της, στην Αγιά Σοφιά, στην Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα (17/9).

Μετά την διακοπή για τις εθνικές υποχρεώσεις έχει μπροστά της ένα κουραστικό και απαιτητικό πρόγραμμα με μια σειρά απο ντέρμπι, ξεκινώντας με την 4η αγωνιστική της Super League αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στην έδρα της.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση αυτή και με εξαίρεση τις απουσίες του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, του Λιβάι Γκαρσία που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, τον Πέτρο Μάνταλο που είναι τιμωρημένος και τον Ροντόλφο Πισάρο που μετά απο έναν τραυματισμό δεν κατάφερε να προλάβει τις προπονήσεις. Βέβαια, ο Ματίας Αλμέιδα έχει αποδείξει πολλές φορές πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες και είναι ικανή για όλα.

Η ομάδα μας προέρχεται απο ένα σημαντικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, όπου με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Πέτρου Μάνταλου, κατάφερε και έφυγε απο τον Βόλο με τρεις βαθμούς.

Με τουλάχιστον 32.000 κιτρινόμαυρους να υποστηρίζουν τον Αλμέιδα και την ομάδα του η «Ένωση» θα εμφανιστεί αποφασισμένη και με πάθος για το έπαθλο που θα παλέψει σήμερα, τους τρεις βαθμούς.

Φόρτσα ΑΕΚάρα!