ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υφίσταται αναγέννηση

Με 2/3 κλείσαμε χθες,αφού σε αντίθεση με την Χονφεχάιμ και την Τότεναμ, η Λεστερ δεν πήρε την νίκη απέναντι στην Μπέρνλι, αν και ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Σήμερα η δράση συνεχίζεται και το πρόγραμμα περιέχει αρκετά δυνατές αναμετρήσεις.
Πρώτη μου επιλογή αποτελεί η νίκη της Άρσεναλ επι της Γουλβς στο Emirates Stadium. Η ομάδα του Έμερι βρίσκεται στην 5η θέση με 23 βαθμούς και αγνοεί την νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές.Τελευταίος αγώνας των κανονιέρηδων ωστόσο ήταν η ισοπαλία με την Λίβερπουλ,που σίγουρα δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα.Το γενικό τους αγωνιστικό πρόσωπο είναι καλό και θεωρώ πως κόντρα στην Γουλβς έχουν την ιδανική ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες.Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Τοτεναμ,εντός έδρας και παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο αμυντικά.Δεν γίνεται να πας κόντρα στην φετινή Άρσεναλ και στον φετινό ρυθμό του Λακαζέτ.
Περνάμε στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας και της πόλης του Μάντσεστερ,Σίτι εναντίον Γιουνάιτετ αναμετρούνται στο Έτιχαρντ, έχοντας καλό σερί και οι δύο.Φαβορί φυσικά οι γηπεδούχοι,αφού η ομάδα του Γκουαρντιόλα βρίσκεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα,διαθέτοντας ένα σερί 6 συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις.Μάλιστα στα 3 τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει συνολικά 14 γκολ.Από την άλλη και «οι κόκκινοι διάβολοι» έχουν ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών,περνώντας νικηφόρα μεσοβδόμαδα και από το Τορίνο,απέναντι στην Γιουβέντους με 1-2.Ξεκάθαρα η ομάδα του Μουρίνιο είναι το αουτσάιντερ στο φετινό ντέρμπι του Μάντσεστερ,παρόλα αυτα όμως οι τιμές του άσου είναι εξευτελιστικές. Η αναμέτρηση παραμένει ένα ντέρμπι και ολά είναι πιθανά.Πολλες φορές δε, δεν έχει σημασία η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Σιτι είναι πιο ολοκληρωμένη και γεμάτη, πιθανώς θα σκοράρει εύκολα απέναντι στην κακή συχνά αμυντική λειτουργία των «μπέμπηδων», όμως βλέποντας την Γιουνάιτετ του Τορινο, αλλά και ενθυμούμενος την απόδοση της στο Σταμφόρντ Μπριτζ πριν από τρεις εβδομάδες, θα πάω κόντρα στους Σίτιζενς.Με σπρώχνει φυσικά και η μεγάλη απόδοση.
Τέλος,έχω επιλέξει και ένα διπλό από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα την νίκη της Ρεάλ μέσα στην Θέλτα.Οι Μαδριλένοι με την ανάληψη της θέσης του προπονητή από τον Σολάρι, δείχνουν πιο ανεβασμένοι, ενώ ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει αυτός μέχρι το τέλος την σεζόν .Αυτή η μέχρι στιγμής ικανοποίηση προς το πρόσωπο του(σε σύγκριση πάντα με τον Λουπετέγκι)και η μεγάλη και ευχάριστη νίκη απέναντι στην Πληζέν, έφτιαξε κάπως το κλίμα στα αποδυτήρια.Δύσκολη η έδρα  της Θελτα αλλά η Ρεάλ παραμένει Ρεάλ και διαθέτει ποιότητα να πάρει μια νίκη.

ΣΗΜΕΙΑ : ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΛΒΣ 1 1.66(Bet365) Μ.ΣΙΤΙ-Μ.ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ χ2 Διπλή ευκαιρία 3.00(Bet365) ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1.60(Bet365)