CHAMPIONS LEAGUE, ΑΕΚ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμφίβολο για το εάν θα προλάβει την ρεβάνς με την Άντβερμπ ο Λιβάι Γκαρσία

Αγωνία έχει κατακλείσει την ΑΕΚ αλλά και την πατρίδα του Γκαρσία για τον τραυματισμό του, καθώς φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει την ρεβάνς με την Άντβερμπ.

Ο Λιβάι Γκαρσία μετά τον τραυματισμό του ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, όμως το πιο πιθανό είναι να μην προλάβει την ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην πατρίδα του, στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, υπήρξε ανησυχία για την κατάσταση του, επειδή φυσικά τον χρειάζονται και έχει σημαντικό ρόλο, καθώς στις 7 Σεπτεμβρίου έχουν παιχνίδι απέναντι στο Κουρακάο, για το CONCACAF Nations League.

Ο Λιβάι ανέφερε: «Λίγο απογοητευμένος, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός», ανέφερε στο newsday. Ο 25χρονος θα πρέπει να μείνει εκτός για 10-12 ημέρες, γεγονός που τον οδηγεί στο να χάσει την ρεβάνς με την Άντβερμπ στην OPAP Arena την Τετάρτη (30/8).

Έτσι, Ο Ματίας Αλμέιδα στο ματς με τους Βέλγους έχει στην διάθεση του τον Εζεκιέλ Πόνσε ως σέντερ φορ. Ο Αργεντίνος έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ με την αναγκαστική αλλαγή του Λιβάι Γκαρσία, μετά τις ενοχλήσεις που είχε.