ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι αποδόσεις για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Τα playoff ξεκινάνε και οι στοιχηματικές δίνουν ΑΕΚ και Μπράγκα τα καθαρά φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 

Σήμερα στις 22:00 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην Αμβέρσα την ομώνυμη ομάδα με την Stoiximan να δίνει 3.25 για το διπλό της Ένωσης, 3.30 για το Χ και 2.27 για το άσσο. Η Αντβέρπ είναι ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό, της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και βγάζει ένταση και ενθουσιασμό στο χορτάρι. Η ΑΕΚ έχει θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι , πιέζει όμως ψηλά και είναι ικανότατη στις αντεπιθέσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Γκαρσία σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να βρει την Μπράγκα αύριο στις 22:00 με την Stoiximan να έχει του Πράσινους ως το μεγάλο outsider. Το διπλό των Αθηναίων έχει απόδοση 5.7, το Χ 3.55 και ο άσσος 1.7. Παιχνίδι με πολλή τακτική, καθώς και οι δύο ομάδες θα θελήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, με τους Πράσινους να έχουν ήδη αποδείξει ότι μπορούν να κρατήσουν την μπάλα έναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Μπράγκα Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.