CHAMPIONS LEAGUE, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας με ενισχύσεις από επαρχία

Μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, δρακόντεια θα είναι τα μέτρα σήμερα το βράδυ έξω από την Λεωφόρο προς αποφυγή παρόμοιου περιστατικού.

Μετά της αποτυχία της αστυνομίας πριν λίγες μέρες τα μέτρα έχουν αυξηθεί ραγδαία. Παρόλο που υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για την αποφυγή επεισοδίων, υπάρχουν πληροφορίες πως φανατικοί της Μαρσέιγ, αλλά και της Λιβόρνο έρχονται στην Αθήνα. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι θα γίνει αν αυτοί οι άνθρωποι βρεθούν στο κατώφλι της Λεωφόρου, μιας και υπάρχει αδελφοποίηση των παραπάνω ομάδων με τους οπαδούς τις ΑΕΚ.

Προβλέπονται αυστηρές και πυκνές ζώνες ελέγχων πεζών και οχημάτων σε πολύ μεγάλη ακτίνα και απόσταση από το γήπεδο, έντονη παρουσία σε σταθμούς ΜΕΤΡΟ, drones, ενώ ολόκληρη η διαθέσιμη δύναμη της ΓΑΔΑ θα βρίσκεται στο σημείο. Οι Αρχές φοβούνται για της δημιουργία νέων επεισοδίων ως αντίποινα στα γεγονότα της Δευτέρας και επομένως οι σύνδεσμοι παρακολουθούνται διακριτικά. Ας ελπίσουμε να μην χάσουν και άλλοι άνθρωποι την ζωή τους εξαιτίας του χουλιγκανισμού.