ΑΕΚ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: “Ξέρουμε καλά ότι η πολλάκις αμαρτωλή ποδοσφαιρικά Ελλάδα δεν είναι κάτι σημαντικό για τα μεγάλα κεφάλια της Νιόν.”

Ο αθλητικός δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης έγραψε στο “gazzeta” για την δολοφονία του Μιχάλη, συνοψίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις παρανοϊκές αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ. 

Συγκεκριμένα είπε:                                                                                                                                                                    “Ξέρουμε καλά ότι η πολλάκις αμαρτωλή ποδοσφαιρικά Ελλάδα δεν είναι κάτι σημαντικό για τα μεγάλα κεφάλια της Νιόν. Ένα ποδοσφαιρικό προτεκτοράτο υπό κηδεμονία για μεγάλο διάστημα. Κηδεμονία και επιτήρηση βέβαια που μας φόρτωσαν καινούργιους μαθητευόμενους μάγους και νταραβεριτζήδες στη θέση των παλαιών. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό. Ας πούμε ότι όπως έστρωσαν οι ομάδες μας ας κοιμηθούν, στην Ευρώπη. Αλλά…ώπα παλικάρια, δεν είναι όλες.οι μέρες, ώρες και στιγμές ίδιες. Είναι άλλο πράγμα να πουλάς εξουσία σε μια ομάδα και άλλο να είσαι ανάλγητος και προκλητικός με μια ολόκληρη χώρα που είναι σε κατάσταση σοκ.”                                                                                                                                                  

“Αφού πήγε περίπου δέκα το πρωί της Τρίτης και τα αφεντικά της UEFA ήπιαν τον καφέ τους αποφάσισαν να αναβληθεί ο αγώνας που θα γινόταν το βράδυ της ίδιας μέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το απόλυτα λογικό δηλαδή. Οτιδήποτε διαφορετικό θα ήταν παρανοϊκό. Και μετά;”

“Μετά λοιπόν οι φωστήρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αποφασίζουν να γίνει κανονικά το ματς της 15ης Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς στις 18 ή 19/8 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δηλαδή, αντιστρέφουν τη σειρά των αγώνων και στέλνουν την αποστολή της ΑΕΚ, υπό το σοκ της δολοφονίας, στο άντρο των δολοφόνων με σαφέστατο πλέον ψυχολογικό (άρα και αγωνιστικό) χάντικαπ. Παράλληλα ρισκάρουν μια ρεβάνς διπλής οργής στην Αθήνα, αν η Ένωση δεν έχει πάει καλά στο πρώτο ματς με τη διοίκηση της να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Αλήθεια ποιον ακριβώς και πως τιμωρούν με αυτήν την απόφαση κωμωδία;”

“Ως είθισται και από τον άμβωνα που κοιτάζουν οι μεγαλόσχημοι της UEFA τους… πληβείους σαν και εμάς δεν χρειάστηκε καν να αιτιολογήσουν την απόφαση τους. “Σκάσε και κολύμπα” είναι η τακτική τους. Τι κι αν ο Μπίτσκαν στη συνέντευξη Τύπου είχε πει ότι ακόμα πιο δύσκολος ο πρώτος αγώνας ειδικά γιατί γίνεται (πριν τη δολοφονία αυτό) στην έδρα της ΑΕΚ; Το θέμα εντέλει τιμωρείται και ο θύτης δεν έχει απολύτως καμία τιμωρία!!! Αν (λέει) γίνουν επεισόδια στο Μαξίμου κινδυνεύει με αποκλεισμό η Ντινάμο. Προφανώς ότι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν πάρτι.”

Πηγή: gazzeta