ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγελική Αρκάδη: «Ευκαιρία να βελτιώσει τον συντελεστή της η ΑΕΚ – Τιμή μας ο τελικός στην OPAP Arena»

Η κ. Αγγελική Αρκάδη, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε σε δηλώσεις μετά το πέρας της κλήρωσης του Champions League.

Την δική της αποτίμηση για την κλήρωση του Champions League, αλλά και τη φιλοξενία του τελικού του Conference League στην OPAP Arena έκανε η κ.Αγγελική Αρκάδη με δηλώσεις της στην Cosmote TV, μετά το πέρας της κλήρωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΑΕΚ, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και που αύριο ξεκινάμε τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Φέτος είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ για να την εκμεταλλευτεί και να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, ώστε να βελτιώσει τον συντελεστή θέσης που έχει στην Ευρώπη και να βοηθήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει και αυτό στις θέσεις της κατάταξης».

Με αφορμή τον τελικό του Conference και την ώθηση της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Οι άνθρωποι της UEFA, είναι σε επαφή μαζί μας από τον Ιανουάριο, έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για συναντήσεις και ενδιάμεσα είμαστε σε συνεχείς συνεννοήσεις για πολλά θέματα. Ήδη έχουμε κάνει το site visit που αφορά τις δικές μας ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα site visit για τον τελικό του Conference League που θα γίνει στην έδρα μας και είναι πολύ τιμητικό για εμάς, αλλά και μεγάλη ευθύνη για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Για το συναίσθημα που κυριαρχεί με την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και στη κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος: Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί επιστρέφει η ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά επιστρέφει και στο γήπεδο της και θα γίνουν ευρωπαϊκοί αγώνες για πρώτη φορά. Αύριο ο αγώνας αποκτά και ιστορική σημασία, αφού είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί στο νέο μας γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο τελευταίας τεχνολογίας, όπως οφείλει να έχει κάθε ευρωπαϊκή ομάδα και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Πιστεύω πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα πάνε όλα πολύ καλά».