ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λόγια του Γιόσιπ Μίσιτς για την ΑΕΚ

Ο μέσος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιόσιπ Μίσιτς, έκανε τις δηλώσεις του στα ελληνικά μέσα εν όψει του αυριανού αγώνα. 

Παρόλο που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι μια ομάδα με συχνές παρουσίες στο Champions League, τα μέλη της δεν παύουν να θεωρούν μεγάλη ατυχία το γεγονός ότι βρέθηκαν στον δρόμο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Μίσιτς αναφέρει: «Μπορούμε να πούμε ότι η κλήρωση δεν μας ευνόησε. Ίσως πήραμε τον δυσκολότερο πιθανό αντίπαλο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Πιστεύουμε όμως στους εαυτούς μας. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά κυρίως επικεντρωνόμαστε σε εμάς. Ξέρουμε ότι ο στόχος μας κάθε χρόνο είναι οι όμιλοι του Champions League και αν θες να φτάσεις εκεί πρέπει να νικήσεις τον καθένα που θα βρεθεί στον δρόμο σου»

Στη συνέχεια συγχαίρει την Ένωση για τις φετινές της κατακτήσεις, αλλά και τονίζει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην OPAP arena: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ. Έχω παίξει στην Ελλάδα και δεν είναι μικρό επίτευγμα. Θα πρέπει να είναι γεμάτοι με θετική ενέργεια και να έχουν υψηλούς στόχους γι’ αυτή τη σεζόν. Είναι μια δυνατή ομάδα και επαναλαμβάνω, τους σεβόμαστε, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ποιότητά μας». «Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν διαθέτει ένα τέτοιο γήπεδο, είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε νέα γήπεδα. Πιστεύω και η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας, όπου επίσης περιμένουμε μια φανταστική υποστήριξη και ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας»

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του, Ντομαγκόι Βίντα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Ο Βίντα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένα φανταστικό άτομο. Είχε μια τρομερή καριέρα και συνεχίζει. Έχει παίξει πάνω από 100 παιχνίδια με την Εθνική ομάδα και έχει κερδίσει μετάλλια. Κανείς δεν θα πει κάτι αρνητικό γι’ αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον δούμε και ελπίζω να είναι έτοιμος να παίξει στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί είχα ακούσει ότι είχε έναν τραυματισμό πρόσφατα»

Τέλος, ο 29χρονος χαφ προτίμησε να μην αποκαλύψει πληροφορίες για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα του τακτικά, λέγοντας :«Θα δούμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα. Εμείς θα ετοιμαστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League».