ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ηχηρό «όχι» στη Λανς για Γκαρσία-Προσέφερε 17 εκατομμύρια ευρώ!

Θα μείνει και φέτος ο επιθετικός της «Ένωσης» στην Ελλάδα ή θα πρέπει όσοι τον επιθυμούν να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δείξει ουκ ολίγες φορές πως αν έχει μια αδυναμία στη φετινή ΑΕΚ, είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ταξίδεψε στην Ολλανδία λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, αγωνίστηκε σε ένα φιλικό με λίγες προπονήσεις και παρόλα αυτά πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Σαχτάρ.

Γενικά, από πέρυσι υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού που θα ενδιαφερόντουσαν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο οι «Κιτρινόμαυροι» έχουν τονίσει πως είναι πολύ δύσκολο να πωληθεί φέτος. Ευελπιστούν και σε μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία με συμμετοχές και γκολ ώστε να ανέβει περαιτέρω η αξία του.

Η τελευταία προσφορά που κατατέθηκε για τον Λιβάι Γκαρσία ήταν από τη Λανς. Όλα δείχνουν πως άγγιξε τα 17 εκατομμύρια ευρώ όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Θυμίζουμε πως η Ελληνική ομάδα κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα θέλει να ικανοποιήσει τα «θέλω» της ΑΕΚ, πρέπει να πληρώσει πολλά.