Uncategorized

Ρεπό με το μυαλό στο ντέρμπι!

Η ανδρική ομάδα βόλει της ΑΕΚ το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς έχει ρεπό την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό συνιστά ευκαιρία για ξεκούραση και απόλυτη συγκέντρωση στο ντέρμπι που έρχεται. 


Ο Νίκος Νεόφυτος έχει την πολυτέλεια του χρόνου να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα για το μεγάλο αγώνα, ίσως με τη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, την Τετάρτη (21/11) στο κλειστό του Ρέντη. Ο “Δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής της Volley League.

Υπενθυμίζουμε πως οι “κιτρινόμαυροι” έχουν επιστρέψει δυναμικά στην μεγάλη κατηγορία με απολογισμό 2 νίκες εντός έδρας (3-2 με ΠΑΟ, 3-2 με Ηρακλή) και μια ήττα μακρία από την Αθήνα (3-1 στη Κομοτηνή από την τοπική ομάδα).

Τώρα η ΑΕΚ δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα με ένα πολύ έμπειρο αντίπαλο και ο πήχυς ανέβαινει τρομακτικά και επικύνδυνα. Από την άλλη όμως, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για την “Ένωση” να δείξει πως είναι εδώ για να πρωταγωνιστεί και όχι για τουρισμό!

Ο προπονητής της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Η προετοιμασία συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και όλοι σκέφτονται μόνο το ντέρμπι του Ρέντη στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERTplay και θα ξεκινήσει στις 17:30. Διαιτητές ορίστηκαν οι Κουτσούλας -Βουδούρης και παρατηρητές οι Ράπτης – Γεωργόπουλος.

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
          google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
          enable_page_level_ads: true
     });