ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τζόζι Άλτιντορ»!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, η ΑΕΚ κοιτάζει θερμά την υπόθεση του Αμερικανού φορ, Τζόζι Άλτιντορ.

Ειδικότερα, το ESPN υποστηρίζει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό λόγω Αλμέιδα, ο οποίος έχει περάσει από την Αμερική και γνωρίζει τον παίκτη. Πέρα από την “Ένωση”, φαίνεται να ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Τζόζι που μένει ελεύθερος από την New England της Αμερικής και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Άλτιντορ ξεκίνησε την καριέρα του αφού επιλέχτηκε ως 16χρονος από τους New York Red Bulls στον δεύτερο γύρο του MLS SuperDraft του 2006. Συνέχισε για να παίξει στις Βιγιαρεάλ, ΑΖ Άλκμααρ, Σάντερλαντ και Τορόντο FC. Είχε επίσης θητείες δανεισμού με τις ισπανικές Xerez, Hull City, Bursaspor και Puebla. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας του Τορόντο FC που κέρδισε ένα εγχώριο τρεμπλ το 2017.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Άλτιντορ σημείωσε 42 γκολ σε 115 εμφανίσεις για τις ΗΠΑ, με τον τελευταίο του αγώνα για τις ΗΠΑ να έρχεται στο Gold Cup 2019. Ήταν επίσης μέρος των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 και 2014.

Ειδικότερα το ρεπορτάζ του ESPN:

«Όσον αφορά το πού μπορεί να πάρει μεταγραφή ο Αλτιντορ, μια πηγή επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τη νυν πρωταθλήτρια ΑΕΚ Αθηνών -που διευθύνεται από τον πρώην προπονητή των San Jose Earthquakes Matias Almeyda- καθώς και από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης».