Uncategorized

Η νίκη της Αλάνιασπορ επί της Φενέρ με υπογραφή Μπακασέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα καλύτερα του βρίσκεται ο πρώην άσσος της ΑΕΚ στην Αλάνιασπορ.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Τάσος Μπακασέτας μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της τουρκικής Αλάνιασπορ, αποχωρώντας από τον Δικέφαλο. Εκεί ωστόσο φαίνεται πως ο 26χρονος έχει βρει πάλι τον καλό του εαυτό. Ο προπονητής της νυν ομάδας του, Ερόλ Μπουλούτ φαίνεται πως τον εμπιστεύεται πλήρως κάτι που ο Έλληνας διεθνής του το αναγνωρίζει. 
Ωστόσο, ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν πήγε σε μια ομάδα άγνωστη, που σε αυτήν δεν ήξερε κανέναν. Οι παρουσίες των Σιώπη και Τζαβέλα ήταν σίγουρα σημαντικές για να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο νέο του περιβάλλον, κάτι που φαίνεται πως το έχει καταφέρει, καθώς έχει ξεκινήσει βασικός και στα 4 ματς του τουρκικού πρωταθλήματος, μοιράζοντας 3 ασίστ και πετυχαίνοντας 1 γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάνει και να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρώτη θέση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αποκορύφωμα ήταν και η εμφάνιση του στον κυριακάτικο μεγάλο αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, όπου εκεί οδήγησε την ομάδα του σε θριαμβευτική νίκη με 3-1 μοιράζοντας τις ασίστ στα δυο πρώτα γκολ. Άξιο αναφοράς είναι βέβαια ότι πλέον ο παίχτης αγωνίζεται και στην φυσική του θέση, πίσω από τον επιθετικό, κάτι που το έκανε ελάχιστες φορές με την φανέλα της Ένωσης, με τον Μπουλούτ να του δίνει περισσότερες ελευθερίες στο παιχνίδι του. 
Απολαύστε τις δύο ασίστ στο παιχνίδι με την Φενέρ: