ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιρίλο: «Μαζί με τον Μουκουντί θα κάναμε… πάρτι»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, μίλησε στο BN Sports για τον κομβικό αποψινό αγώνα αλλά και για τα παλιά.

Ο αγαπημένος της εξέδρας Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για το παρελθόν του στην “Ένωση” και για τον “τελικό” που θα λάβει χώρα σήμερα στην Λεωφόρο, όντας έμπειρος κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟ αφού έχει αγωνιστεί πολλές φορές κόνρα σε αυτή.

Οι δηλώσεις του Μπρούνο:

«Η ατμόσφαιρα στην έδρα του Παναθηναϊκού είναι τρομερή, εμένα όμως μου έδινε δύναμη γιατί μου άρεσε να αγωνίζομαι σε γήπεδα γεμάτα οπαδούς και με ομάδες που είχαν  μεγάλη κόντρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες που έχω αγωνιστεί. Έπαιρνα μεγάλη δύναμη από αυτά τα παιχνίδια. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός όπως και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν πολλούς οπαδούς και τέτοια παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά για έναν ποδοσφαιριστή, σου δίνουν κίνητρο».

«Αυτό που μου έχει μείνει από τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι οι μάχες που έδινα με τον Σισέ. Ένας σπουδαίος επιθετικός όπου σε κάθε παιχνίδι παλεύαμε σκληρά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σισέ ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης, με πολύ δύναμη, άλλωστε γνωρίζουμε όλοι την καριέρα του Σισέ. Στην Ελλάδα αυτός και ο Ριβάλντο είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ».

Σχετικά με το αποψινό παιχνίδι:

«Το κάθε παιχνίδι έχει μία διαφορετική ιστορία. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές και αυτό αποδεικνύεται και από την βαθμολογία. Οι προπονητές έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές μεταξύ τους και οι ομάδες έχουν μάθει τα χαρακτηριστικά η μία της άλλης. Οι προπονητές πλέον έχουν μάθει τα πάντα».

Όσον αφορά τους παίκτες της ΑΕΚ και τους προπονητές:

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο Μουκουντί, τον έχω δει σε μερικά παιχνίδια να παίζει και πιστεύω πως μαζί θα κάναμε πάρτι. Είναι πολύ δυνατός και έχει πολύ καλή τεχνική. Έχει το στυλ του αμυντικού που μου αρέσει πάρα πολύ και θα ταιριάζαμε μαζί πιστεύω».

«Και ο Αλμέιδα και ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ μεγάλοι προπονητές, το έχουνε δείξει στην διάρκεια όλης της σεζόν. Ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στον Παναθηναϊκό κάτι παρά πάνω από έναν χρόνο και έχουμε δει όλοι πολύ μεγάλη διαφορά. Ο Αλμέιδα από την άλλη βρίσκεται στον πρώτο του χρόνο και έχει καταφέρει να κάνει πολύ καλή δουλειά. Τον Ματίας τον ξέρω και σαν αθλητή καθώς έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Ιταλία και ήταν πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αν ήμουν τώρα ποδοσφαιριστής θα ήθελα να έχω και τους δύο ως προπονητές. Ο Αλμέιδα ταιριάζει αρκετά με το στυλ μου καθώς έχει πολύ πάθος για αυτό που κάνει. Αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει ο Παναθηναϊκός και εκτιμώ πολύ τον Γιοβάνοβιτς».