ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανότητα ενδεκάδας για Άμραμπατ με ΠΑΟΚ- Αμφίβολος ο Μοχαμαντί

Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό μεγάλο ματς της «OPAP ARENA» κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 21:00!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων» αύριο 26/4 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ματς τεράστιας σημασίας αφού άπαντες στην «Ένωση» γνωρίζουν πως κάθε αγώνας μέχρι τον τελευταίο είναι τελικοί στην κούρσα για το πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να φρεσκάρει την ενδεκάδα του αφού την Κυριακή θα δώσει ίσως το μεγαλύτερο ματς της σεζόν στη «Λεωφόρο» κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αναμένεται μάλιστα να δούμε έως και 2-3 νέα πρόσωπα στην αυριανή αρχική ενδεκάδα.

Αρχικά θέση σε αυτήν διεκδικεί ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και μάλιστα ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Πέτρο Μάνταλο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μαζί του ίσως αγωνισθεί ξανά βασικός ο Γενς Γιόνσον.

Από την άλλη οι απουσίες είναι οι δύο κλασικές που θα είναι και έως το τέλος της σεζόν. Οι Σέρχιο Αραούχο και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα πλέον αφού βρίσκονται στα «πιτς». Ο δεύτερος συγκεντρώνει κάποιες ελπίδες επιστροφής με φόντο τον τελικό Κυπέλλου. Αμφίβολος συνεχίζει να είναι κι ο Μιλάντ Μοχαμαντί.