ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ:”Άδικη” ισοπαλία για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Στην ισοπαλία στάθηκαν οι νέες της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, με την ΑΕΚ να παίρνει ένα αποτέλεσμα ανάξιο της εικόνας της

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της  ΑΕΚ ήταν καλύτερη απέναντι στου Ατρομήτου ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι.

Οι 2 ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες έχοντας από 35 βαθμούς, ενώ απομένει μία αγωνιστική για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

 

Μόλις στο 9ο λεπτό, η ΑΕΚ έχασε την πρώτη σημαντική της φάση εκμεταλλευόμενη η Βασιλακοπούλου το λάθος της άμυνας του Ατρομήτου. Στο 13ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στην οποία “είπε οχι” η γκολκίπερ του Δικεφάλου. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ. Έπειτα από βαθιά μπαλιά, η Νίκα βγήκε τετ α τετ και με με λόμπα κρέμασε την αντίπαλη τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0 για την Ένωση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πάλι κυρίαρχη αλλά ο Ατρόμητος στάθηκε πάρα πολύ τυχερός καθώς σκόραρε στην μοναδική φάση που είχε στο 2ο ημίχρονο. Στο 60ο λεπτό η Χατσούδη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας της ΑΕΚ και ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και έπειτα, η ΑΕΚ ανέβασε πάρα πολύ τους ρυθμούς αλλά η μπάλα δεν της έκανε την χάρη και έχασε αρκετές ευκαιρίες.