ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από δύο ανεπιτυχής προσπάθειες επί του Ολυμπιακού

Η «Ένωση» φιλοξενείται απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και άπαντες στο σύλλογο γνωρίζουν πως το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να έρθει, είναι η νίκη!

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν ακόμη μια φορά τα ξίφη τους φέτος. Μέχρι στιγμής έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές, δύο για το θεσμό του πρωταθλήματος. Εκεί που η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη το τρίποντο και είναι το μεγάλο ζητούμενο για σήμερα.

Στην πρώτη τους αναμέτρηση του πρώτου γύρου στις 13/11/2022 οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0. Η «Ένωση» φωνάζει δικαιολογημένα για πέναλντι που δεν δίνεται στον Πέτρο Μάνταλο στην τελευταία φάση του αγώνα με το διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR.

Στο ματς της «OPAP ARENA» στις 12/3 η ΑΕΚ ηττήθηκε με το εμφατικό 3-1 από την ομάδα του τότε «ερυθρόλευκου» προπονητή, Μίτσελ. Αυτό σημαίνει πως σε δυο αγώνες για το θεσμό της Σούπε Λιγκ, οι «Κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πάρει τρίποντο.

Το παραπάνω στατιστικό δεν ευνοεί σίγουρα μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πρέπει λοιπόν αυτό σήμερα να αλλάξει. Επιβάλλεται η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον αντίπαλό της, να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει τη δουλειά της.