ΣΤΟΙΧΗΜΑ

KitenBet: “Κλειδώνουν” τα εισιτήρια σε Europa League και Conference League

Με το βλέμμα στα προημιτελικά του Europa League και το Europa Conference League θα ασχοληθεί η σημερινή KitenBet.

Μας τα χάλασε χθες το over 2.5 στην Γερμανία, με τον Χάαλαντ να αστοχεί σε πέναλτι και να μας στερεί το ταμείο. Σήμερα “κλειδώνουν” τα εισιτήρια για τα ημιτελικά σε Europa League και Europa Conference League και πάμε να δούμε τις επιλογές της KitenBet

Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν (19:45)

Πέρασε σαν σίφουνας από την Πολωνία η Φιορεντίνα, νικώντας με 4-1 και βρίσκεται πλέον με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Conference League. “Λίγη” φάνηκε η Λεχ Πόζναν και ανύμπορη να σταματήσει τους Ιταλούς. Δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο όλα τα έχουμε δει στο ποδόσφαιρο. Το 4-1 αναγκάζει τους Πολωνούς να παίξουν ανοικτά και να βρουν γκολ, πράγμα που η Φιορεντίνα είναι ικανή να εκμεταλλευτεί. Επιλογή τα πολλά γκολ και το over 2.5.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η Σεβίλλη σόκαρε τους κόκκινους διαβόλους στο Ολντ Τραφορντ ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πλέον η πολυνίκης του θεσμού θα τα δώσει όλα για τη πρόκριση. Απέναντι της η Γιουνάιτεντ που έχει τη ποιότητα να σκοράρει στην Ισπανία. Επιλογή μας να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το γκολ-γκολ.

Ρόμα-Φεγενορντ 1 (22:00)

Οι Ιταλοί με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου κσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο είναι έτοιμοι για την ανατροπή του σκορ. Η Φέγενορντ έχει το προβάδισμα, έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς με 1-0, ωστόσο ο Special 1 ξέρει από προκλήσεις και μεγάλα ευρωπαϊκά ματς. Με φόρα από την περσινή κατάκτηση του Conference League, η Ρόμα πάει για άλλη μια ευρωπαϊκή διάκριση έχοντας στον πάγκο τον άνθρωπο που ξέρει να το κάνει καλύτερα από πολλούς άλλους.