AEK B'

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΚ Β’ (1-3) από την Καλλιθέα

Την ήττα με 1-3 υπέστη η ΑΕΚ Β’ στο «Σεραφείδειο» από την Καλλιθέα για τη 20η αγωνιστική της Super League 2.

Νέα εντός έδρας ήττα για τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, αυτή την φορά από την Καλλιθέα με 1-3. Η Ένωση βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Καλλιθέα με τη νίκη της βρίσκεται στη 2η θέση, πίσω από την Κηφισιά.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 17′ με γκολ του Λουκίνα, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον ίδιο παίκτη στο 33ο λεπτό. Η ΑΕΚ πήγε  στα αποδυτήρια βρισκόμενη πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 70′, όταν ο Ραντόνια νίκησε τον Βοσνιάδη και ξαναέβαλε την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δέχθηκαν τρίτο τέρμα στο 90′ με τον Καινούριο, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Ματίγια και έγραψε το 1-3 για την Καλλιθέα, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Σταμούλης, Ραντόνια, Λάτσι, Παρράς, Ρουκουνάκης (68’ Νούλας) Κορομηλάς (46′ Γερολέμου) Τζ. Γκαρσία, Πανεράς (68’ Σκόνδρας) Μαχαίρας, Απ. Χριστόπουλος.
ATHENS KALLITHEA: Βοσνιάδης, Ρέντζας, Κύργιας, Βλάχος, Ουές, Ντεμέτριους (70’ Μπουλούλης) Ματίγια, Σαντάνα (90’ Μάλτσι) Καινούργιος, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος (85’ Μπάμπης).
Διαιτητής: Ευστράτιος Μαχαίρας (ΕΠΣA)
Βοηθοί: Λυκούργος Τσολακίδης (ΕΠΣA) Χρήστος Νικολάου (ΕΠΣA)
4ος: Ιωάννης Στεργιώτης (ΕΠΣA).