ΑΕΚ, ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αντωνίου: Ο τελικός θα γίνει στον Βόλο

Στον Βόλο αναμένεται να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος και με προσκλήσεις μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου ΕΠΟ Στέργιου Αντωνίου

Στο Βόλο θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου. Σύμφωνα με την συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ο τελικός θα γίνει με προσκλήσεις ενώ παράλληλα μίλησε για την απόρριψη του γηπέδου ΟΑΚΑ.

Δεν θα είναι οπαδοί στο γήπεδο, θα υπάρχουν επώνυμες προσκλήσεις. Είναι κακό που δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι. Οι ομάδες θα θέλουν να γίνει το παιχνίδι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Το ΟΑΚΑ θα ήταν μια καλή λύση αλλά δεν είναι διαθέσιμο. Η ΕΠΟ έχει πληρώσει όλες τις οφειλές της. Ακόμη και να υπήρχαν οφειλές είναι λόγος να μην γίνει ο τελικός εκεί; Πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα και να γίνουν έργα.

Δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο με τον τελικό. Είναι φανερό ότι σχέσεις πολιτείας και ομοσπονδίας δεν είναι αγαστές. Με δηλώσεις του ο Υφυπουργός στρέφεται εναντίον της ΕΠΟ ενώ έχουμε ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις μας».

Για την απόρριψη της Αγγλίας: «Η αγγλική ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως και η Κρίσταλ Πάλας απάντησε θετικά για τις 21 του Μάη. Προέκυψαν, όμως, εκλογές εκείνη την ημέρα».

Για τους διπλούς τελικούς: «Χάνει την αίγλη του ο τελικός».